No added sugar, please!

O chestie pe care societatea nu o intelege: industria alimentara nu e interesata ca noi sa fim sanatosi, e interesata sa faca bani. Soc si groaza, nici macar industria farmaceutica nu e interesata ca noi sa fim sanatosi, e interesata sa faca bani. Si mai soc si mai groaza, nicio industrie nu e interesata ca noi sa fim sanatosi, toata lumea e interesata sa faca bani. Chiar si medicii, nutritionistii, etc…toata lumea vrea sa faca bani. Ca unii te si ajuta in schimbul serviciilor oferite, eh, ai nimerit bine.

Cel mai mare dusman in alimentatie e zaharul si toata propaganda ce se face impotriva produselor procesate a fost absorbita cumva de E-uri insa un alt mare pericol este zaharul ascuns in orice. Orice mananci procesat consumi zahar, fara ca macar sa ai habar.

Va invit sa urmariti trailerul de mai jos, e doar o samanta de adevar in marea de adevaruri ce trebuie spuse:

http://www.imdb.com/video/imdb/vi176729369/

In concluzie: daca doriti sa fiti sanatosi, renuntati la zahar! Daca doriti sa slabiti, renuntati la zahar!

 

Advertisements

One comment

  1. off da, ai dreptate. Problema e ca da dependenta si iti trebuie multa vointa sa ramai echilibrat. Pentru mine asta insemna sa nu manac zilnic si nici saptamanal. Asa la 2 saptamani da. Eu am decis sa renunt la zahar pentru piele. Cu kilele n-am treaba, mai ales ca fac sport. Stiu ca distruge in timp fibrele de colagen si astfel elasicitatea pielii. Asa ca pentru mine preventia ridurilor e o motivatie mai buna decat orice altceva.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s