Ce m-a inspirat de la London Fashion Week

Tocmai ce s-a incheiat London Fashion Week, stiu asta toate pasionatele de moda care au urmarit cu sufletul la gura prezentarile si nu numai.

Ca sa fiu sincera, eu nu urmaresc niciodata prezentarile, nu ma atrag. Mor insa dupa sectiunile de streetstyle, le devorez pur si simplu. Nu stiu de ce dar mi se pare foarte interesant de observat cum se dicteaza tendinte inainte de lansarea lor propriu zisa. Pe langa asta, streetsyle-ul e colorat, vesel, mereu surprinzator, tinutele nu sunt in general compuse de specialisti ci de pasionati ai modei care se folosesc de inspiratie si imaginatie. Sa fim sinceri, prezentarile dinainte de show-uri au ajuns sa fie mai vanate decat show-urile in sine.

Intotdeauna compar tenditele din afara cu pulsul modei de la noi si dupa fiecare sectiune de street style parcursa imi dau seama caaatttt mai avem de invatat. Inca nu am vazut sexosenii intrand la show-uri, nici tinute provocatoare peste limita, nici epatare de prost gust ci in general vad…arta.

Dupa fiecare val de inspiratie raman cu cateva dorinte pe care le trec in wishlist pentru anul care urmeaza iar anul acesta trebuie musai sa bifez:

-oversized camel coat

-leather biker jacket

-inca o pereche de runners colorati sau/si negri

-fusta(e) midi

-animal print stilettos

Iar inspiratiile mele se trag de aici:

lfw9 lfw1 lfw2 lfw3 lfw4 lfw5 lfw6 lfw7 lfw8

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s