Ce cadou sa ii iei iubitului tau de Valentines.

Numai liste vad in fata ochilor zilele astea. Peste tot idei: ia-i o camasa, ia-i o carte , ia-i o bratara sau un parfum. Ia-i orice, numa i-ai ceva, sa fie.

Nu sunt impotriva zilei, n-am nimic cu ea insa…

daca esti suficient de norocoasa sa ai in viata ta pe acel Cineva special, iubitul vietii tale, atunci nu e cazul sa ii iei nimic.

love

In cel mai bun caz daca vrei sa sarbatoresti ziua iubirii, oricand ar fi ea si oricine ar fi inventat-o ii poti face ceva. O surpriza mica, un biletel pus in haina in care sa ii spui cat de mult conteaza pentru tine, o prajitura cu ravas facuta in casa, dulce ca naiba si pe jumatate esuata dar cu dragoste, un set de mesaje dragute pe parcursul zilei, o dedicatie scrisa cu ruj dimineata pe oglinda, un mic dejun supriza sau un pranz rapid in doi, 5 minute in care sa va tineti in brate si sa va priviti in ochi, o rememorare a celor mai frumoase clipe petrecute impreuna, sa vizionati impreuna filmul de la nunta voastra sau niste poze mai vechi cu mare insemnatate pentru voi, un link cu piesa voastra pe care sa i-o trimiti in timpul zilei, un film bun vazut acasa sub paturica plusata, un dans in doi pe o melodie gretos de romantica, cateva minute in care sa va spuneti unul altuia ce va place unul la altul, o cafea buna surpriza (daca e cafengiu) si orice alt gest de iubire numai bun de impartit in doi, ceva sa coste nimic sau atat de putin incat sa nu conteze.

La randul tau nu astepta nimic, doreste-ti doar ca nimic sa nu se schimbe niciodata, sa ramana acelasi baiat enervant de neatent la dulcegarii si romatisme care nu ti-a adus decat foarte rar flori dar care sa te iubeasca nespus, care sa te respecte si pentru care tu sa insemni totul. Eu zic ca e cadoul perfect, suficient de bun pentru oricare zi a vietii tale, mai ales pentru Valentine’s Day.

Nu lasa sa treaca ziua asta pe langa voi fara sa ii spui cat de mult il iubesti deoarece orice motiv e suficient de bun ca sa sarbatoresti iubirea insa nu te da peste cap ca sa cumperi un cadou fad si inutil doar ca sa marchezi evenimentul.

Pur si simplu iubeste-l.

Piesa Valentinului meu, poate va inspira:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s