Tatuajul sprancenelor dupa 6 luni

Acum aproximativ 6 luni va povesteam aici despre procedura de tatuare a sprancenelor pe care am decis dupa indelungi cercetari, sa o fac.

Inca consider ca a fost o decizie foarte buna deoarece m-a scapat de un mare stres si de multa bataie de cap. Inainte de tatuaj eram nevoita sa merg la pensat macar o data pe luna, sa le vopsesc si sa le conturez cu fard zilnic.

Oricat de draga mi-ar fi Valentina (cosmeticiana care ma pensa si ulterior cea care mi-a facut tatuajul) marturisesc ca nu am mai ajuns deloc la ea la pensat deoarece nu a mai fost nevoie. Chiar si pentru o neindemanatica ca si mine pensatul a devenit o chestie foarte simpla deoarece imi iau doar firele dupa forma si daca o dau in bara oricum nu se vede. Asadar am economisit toti banii pe care ii chelutiam inainte pe pensat si vopsi plus drumurile pe la salon.

In jumatatea de an care a trecut tatuajul s-a estompat foarte putin pe margini, in rest si-a pastrat forma si culoarea aproape impecabil. Inca sunt intrebata frecvent unde ma pensez.

In principiu garantia tatuajului este de aproxmativ 2 ani, cu conditia sa fie ingrijit cum trebuie insa eu presimt ca voi ajunge mai rapid la refacere deoarece imi doresc sa mai lucrez putin la forma, sa le fac mai groase.

Categoric, este o procedura pe care o recomand din tot sufletul mai ales persoanelor cu probleme la acest capitol insa daca va hotarati sa o faceti va recomand sa alegeti un specialist. Nimic nu e mai important decat forma sprancenelor, mai ales a celor tatuate asadar este extrem de important sa vedeti cum lucreaza persoana la care va hotarati sa apelati si sa aveti incredere in ea.

Daca sunteti din Cluj sau macar din apropiere eu o recomand pe Valentina ( pagina ei de facebook ) .

tatuaj sprancene

Advertisements

5 comments

  1. f faine! arata natural, deloc piti, nici nu zici ca le-ai tatuat.

  2. […] de a-mi deschide parul a fost cea mai buna decizie a mea in materie de beauty (dupa tatuajul sprancenelor). Am pielea foarte deschisa la culoare, ochii verzi si tenul problematic iar nunatele inchisa ma […]

  3. salutare, referitor la tatuarea sprancenelor fir cu fir , este adevarat ca iti raresc sprancenele ?

    1. Nu, absolut deloc.

  4. Diaconu Ioana · · Reply

    Buna…referitor la estomparea culorii, astazi m-am tatuat pt prima data, chiar aveam nevoie, insa sunt putin speriata de culoare, tipa mi-a zis ca se va estompa si ca mi-a ales un maro, acum se vede foarte inchis, vroiam sa te intreb: tie ti s-a deschis nu? Adica e pe bune faza cu coaja si faptul ca se deschide dupa o sapt…merci mult!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s