Ce stil adoptam toamna asta

Nu prea ma incadrez in trenduri. Nu cumpar in delir doar pentru ca au propus casele de moda itemul x say y.

Totusi…

Finally, this fall it’s about me.

Mai precis, se poarta grunge. Mult grunge, cat mai grunge si pentru mine colectiile din toamna asta sunt like fashion heaven.

Pentru cine nu stie grunge-ul este un curent stilistic inspirat din rock-ul alternativ. Mai precis, inspirat de o muzica suparata, rebela, nonconformista. Cand spui grunge spui : piele, aspect messy, suprapuneri, skinny jeans, caciula, mesaje pe tricou, no makeup look, casual, grumpy, libertate, manifest, caciuli, dezordonat, masculin.

Mie imi place stilul asta de mor. Ma caracterizeaza. Sa nu credeti ca sunt sau arat ca o rockerita, nici macar nu ma imbrac grunge exclusiv insa imi place sa imprumut accente. Atentie, grunge-ul poate fi stilizat si feminizat astfel incat sa fie adaptat personalitatii purtatorului. Nu, nu port caciuli, lanturi si tricouri cu mesaje insa imi plac suprapunerile, hainele oversized, skinny jeans cu camasi si in general lookurile efortless dar totusi feminine. Sunt deasemenea inebunita dupa no makeup look si daca nu as avea un ten problematic probabil in afara de sprancene stilizate nu as purta machiaj deloc. Vise.

In toamna asta am gasit lots of grunge in magazine, am achizitionat deja o pereche de cizme Stradivarius si o multime de tricouri inspirationale. So, dear readers, grunge yourself!

In fotografiile de streetstyle de mai jos o sa gasiti multe cu Carla Delevingne, una dintre fashion icon-urile mele iar ca si inspiratie stilistica mai puteti arunca cate o privire peste surorile Olsen care sunt adepte recunoscute ale acestui stil.

Asadar, toamna asta este despre lookurile fara efort. Indiferent ce stil adoptati: make it casual. Nimic nu trebuie sa fie prea stilizat, prea aranjat, prea machiat. Totusi, sa nu uitam de creativitate.

Enjoy the ride:

x b g1 g2 g3 g4 g5 g7 g8 g9 g10 g11 g12 g13 Cara Delevingne g15 g16 g17 g18 g19 g20 g21 g22

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s