Home workout program.

Despre importanta sportului am mai vorbit aici, in nenumarate randuri asa ca nu o sa ma repet.

Din ce in ce mai mult aud insa scuze cu “nu am timp sa ajung la sala”. Cred, mai ales daca ai familie, job, copii…e foarte greu sa inserezi in program si sala, mai ales daca nu e la o aruncatura de bat de casa. Totusi, asta nu este un motiv ca sa nu faci miscare, exista o multime de alte posibilitati, cum ar fi sportul acasa.

Am gasit un program foarte fain, motivant, care se pare ca da rezultate exceptionale. Este vorba de un antrenament de 28 de minute, esalonat pe trei etape (prima etapa pentru incepatori, a doua etapa pentru nivel mediu si a treia etapa pentru avansati). Programul dureaza doar 28 de minute cu tot cu incalzirea si racirea corpului, se lucreaza cardio si musculatura combinat si eu l-am urmarit pe tot, seamna foarte mult cu ce fac eu la sala si la mine a dat rezultate exceptionale ( minus 12 kilograme pana acuma). Ficare nivel cuprinde 10 zile, asadar 10 zile veti face acelasi nivel pana puteti trece la urmatorul, insa din cele 10 zile cuprinse intr-un nivel faceti 6 zile de sport propriu zis, mai precis o data la doua zile este ideal. Aveti nevoie de : greutati (se gasesc la Decathlon) , sutien pentru sport si salteluta pentru sport.

La inceput poate parea epuizant insa dupa cateva antrenamente corpul se obisnuieste si o sa va intrati in ritm (la fel a fost si la mine).

Singura mentine pe care trebuie sa o fac: daca nu mergeti la sala unde va motiveaza antrenorul ca sa duceti un antrenament la capat atunci trebuie sa fiti extrem de motivate ca sa faceti asta acasa si sa nu renuntati cand incepe sa vi se para greu. Pentru asta trebuie sa gasiti motivatia in voi si in ceea ce va doriti sa obtineti de la corpul vostru!

Asadar, sa trecem la treaba! 🙂

Programul de antrenament este gandit de Jillian Michaels, la un simplu search pe Google o sa gasiti o multime de review-uri si de rezultate fenomenale ale persoanelor care au slabit in urma acestui program . Succes!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s