Hotel Sun Cluj-Napoca

In frumosul nostru Cluj si-a mai facut loc un hotel, hotel Sun. Nimic deosebit ar zice gurile rele, doar e plina deja piata de profil.

Eu am lucrat un an jumtate in domeniul hotelier, cel mai obositor dar si cel mai frumos job experimentat de mine pana acum. Stiu ce vinde in domeniul acesta, ce cauta un client, ce il multumeste si ce nu, care sunt cele mai cautate hoteluri si de ce. Un an jumtate nu ma face experta dar atunci cand lucrezi intr-un hotel experienta este atat de intensa avand in vedere ca lucrezi cu oameni atat de diferiti incat inveti repede care sunt dorintele vizitatorilor si ce ii face sa revina.

Cand m-a invitat Ramona la deschidere am stiut ca voi merge acolo cu un ochi critic (nu rau intentionat dar critic) si ca voi cauta inevitabil minusurile sau punctele slabe ale localului. Nu stiam deloc la ce sa ma astept si am ramas mai mult decat surprinsa de cum au ales sa “profite” de cea mai frumoasa locatie din oras.

Hotelul este plasat chiar pe marginea Somesului, pe un bulevard linistit din cartierul Grigorescu, vis-a-vis de Sala Sporturilor. Nu cred ca exista in Cluj locatie mai buna, nici macar Belvedere pentru ca e departe de centru, asadar locatia asta este ideala pentru o asemenea afacere.

Hotelul numara 4 stele, 4 stele bine meritate as zice eu. Design minimalist, clasic, lumini calde superb impletite cu atmosfera primitoare. Am ramas extrem de surprinsa de la intrare, o receptie frumoasa si aerisita care conduce intr-un restaurant stylish, intim. Ma rodea deja curiozitatea sa urc sa vad camerele si aranjamentul lor deoarece designul de la parter promitea ca sus va fi si mai interesant.

Am luat la puricat cateva camere si am descoperit ca: s-a investit in calitate, toate camerele au design clasic si elegant, atmosfera este intima si calda peste tot, organizarea camerelor este foarte buna, camerele sunt bine izolate si nu auzi ce se petrece in hol sau in camera alaturata, designul pune accent pe intimitate si relaxare, de departe au cea mai frumoasa priveliste din Cluj .

Cred cu convingere ca Hotel Sun va fi in scurt timp unul dintre cele mai bine cotate hoteluri din Cluj, este imposibil sa nu fie asa, are toate datele sa devina un succes iar pe langa locatia superba si designul foarte bine ales este manageriat de Ramona (detine si Time Cafe) iar Ramona pune pret pe calitatea serviciilor si pe respectul fata de clientii sai. Urmeaza sa merg in curand sa le testez si restaurantul dar pana atunci va recomand cu caldura aceasta locatie, indiferent ca sunteti in tranzit prin oras sau ca vreti sa petreceti aici cateva zile de relaxare.

Va las cu cateva fotografii facute in seara deschiderii:

24 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s