Workshop- Pasagera va raspunde!

Va anuntam saptamana trecuta ca in data de 28 feb va avea loc la Cluj un workshop cu Corina Allan alias Pasagera de la http://www.pasagera.ro.

Daca nu i-ati citit pana acuma blogul pot spune doar atat: Corina a revolutionat in Romania conceptul ingrijirii corecte a tenului si a rezolvat prin tratamentele propuse de ea o multime de cazuri de acnee precum si alte afectiuni ale tenului. Workshopul este gratuit, incepe de la ora 17.00 iar la sfarsitul acestuia in masura timpului disponibil Corina va propune participantelor rutine de ingrijire a tenului.

De asemenea la acest workshop veti gasi si produse Paula’s Choice disponibile pentru vanzare cu o reducere de 10% fata de pretul practicat pe site precum si monstre gratuite pentru doritoare.

Evenimentul va avea loc la Restaurantul Sun in Grigorescu (unde este si strandul Sun) : http://www.facebook.com/sun.cluj?ref=ts&fref=ts si inscrierile sunt inca deschise pentru Cluj, va puteti inscrie aici: http://pasagera.ro/pasagera-in-cluj-si-bucuresti-intalniri-cu-cititoarele.html.

Avand in vedere ca joi va avea loc evenimentul va rog daca doriti sa participati sa va inscrieti cat de repede deoarece locurile sunt pe terminate (in cadrul aceluiasi eveniment la Bucuresti locatia este deja full si nu se mai pot face inscrieri).

Va asteptam!

Advertisements

One comment

  1. mostre nu monstre:))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s