People, let’s fashion this town!

Weekendul asta Clujul ia foc! Fumul va mirosi categoric a fashion!

Doua targuri exceptionale vor avea loc weekendul asta la Cluj si ca sa impacam pe toata lumea unul va fi destinat barbatilor si unul femeilor.

Astfel, sambata de la ora 10.00 pana la ora 19.00 se va desfasura editia a doua de Garage Sale semnata Ioana Bora alias Stilistele.ro , unde voi participa din nou si eu ca si expozant. Vor fi de toate, de la haine noi, second hand, vintage pana la accesorii si decoratiuni, adica ocazia perfecta sa cumparati cadouri de Moshu sau sa va cumparati ceva frumos si unic pentru sarbatori. Editia trecuta a avut super succes si speram ca si cea de-a doua editie sa inregistreze macar succesul precedentei. Eu abia astept. Mai mult decat atat ne vom putea cunoaste si vom putea socializa. Daca ma urmariti pe Instagram cu userul lavinia_nicoara veti putea vedea poze live de la eveniment, la fel si pe pagina de Facebook a blogului. Evenimentul va avea loc la Uptown Arts Caffe, undeva in spate la Sora.

garage sale

 Al doilea mare evniment este semnat Stil Masculin. ro si este primul eveniment de acest gen destinat barbatilor din Romania. Promotorul evenimentului este Laci Nagy, cel care sta in spatele conceptului Stil Masculin. Va fi mai mult decat un eveniment fashion, va fi o adevarata revolutie de stil pentru barbatii dispusi sa invete cum sa se imbrace.  Evenimentul va fi deosebit de frumos si de complex, Laci nu face nimic pe jumatate si va garantez ca daca veti merge o sa aveti ce invata de acolo. De sambata pana duminica la Cluj Arena gasiti acest eveniment in plina desfasurare si va recomand cu caldura sa mergeti! Toate detaliile le gasiti pe pagina de Facebook, adica aici.

targul stil masculin

Nu ratati aceste evenimente, Clujul este inca sarac la aceasta categorie si este un bun prilej sa aratam acestor oameni care depun atatea eforturi ca vrem sa ii sustinem!

People, let’s fashion this town!

Advertisements

2 comments

  1. Nu stiam de Targul Stil Masculin dar ce bine ca am aflat! Cat despre Garage Sale, ne vedem acolo 😀

    1. Super Roxana, ne vedem!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s