Trucuri feminine

Toate femeile au acel ceva. Acel mic secret, bine ascuns intr-un colt de numai de ele stiut care le face irezistibile in fata tuturor si cel mai important, in ochii lor. Daca intrebi 10 femei, cel mai probabil vei gasi 10 raspunsuri diferite la intrebarea : care e secretul feminitatii tale? Multe spun ca parfumul, rujul rosu, o fusta creion, un decolteu mai adanc, o bluza de matase, un machiaj puternic, o manechiura french si lista ar putea continua la nesfarsit.
Secretul meu sunt tocurile. Aproape oricand, aproape oriunde. Pe tocuri ma simt feminina, increzatoare si…femeie. Bineinteles ca ma dor picioarele dar in cazul meu, chiar nu conteaza sacrificiul. Am invatat sa conduc cu cele mai inalte tocuri iar sunetul tocurilor mele dimineata pe astfalt imi dau incredere sa imi incep ziua.
Pentru ca daca e sa fim oneste, toate femile “profita” putin de feminitatea lor la fel cum barbatii “profita” cateodata de puterea lor. Sta in firea lucrurilor si nu e neaparat un lucru rau atat timp cat micile trucuri feminine nu se transforma in trucuri ieftine.
Asadar, secretul meu sunt pantofii. Daca vrea cineva sa imi fure feminitatea pe vecie stie acum ce are de facut.:) Ii anunt insa pe doritori ca am arsenal greu :D.
Ma intreb, care este secretul vostru? Pe voi ce va face feminine?

Advertisements

3 comments

  1. Calin Andreea Daniela · · Reply

    Inafara de pantofii cu toc, pentru mine nimic nu e mai femini decat o rochita sau o fustita aleasa cu gust…

  2. Eu si tocurile nu ne suportam..chiar de curand a trebuit sa port tocuri la o ocazie speciala si efectiv mi s-a facut rau de la mers 😦 nu am un lucru anume ce ma face sa ma simt feminina, poate cerceii, dar si ei trebuiesc pusi in context cu o tinuta anume.

  3. secretul meu e atitudinea 😉 sigur, si tocurile, rochitele etc…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s