Comori

Iubesc magazinele second hand pentru ca gasesc comori nebanuite, haine cu personalitate, cu poveste…Extrem de rar gasesc in magazinele din malluri lucrurile frumoase pe care le gasesc in astfel de magazine. Pe langa asta, am de multe ori norocul ca frumusetile pe care le gasesc sa fie noi sau aproape noi si la un pret de nimic. Ultima achizitie este o bluza cu terminatii din voal, alba cu un mic model negru de care m-am indragostit datorita calitatii materialului, a aspectului vintage si bineainteles…a pretului.

Este cu doua numere mai mari decat marimea mea dar asta nu face decat si mai interesanta. Voi colindat second handurile?

Advertisements

6 comments

  1. Foarte frumoasa bluza si iti doresc sa o porti cu placere. Eu sunt o fana a lor de prin facultate. De atunci, am adunat niste mici comori in dulapul meu. Mai mult, eu sunt innebunita dupa genti, iar acolo am găsit chestii la care n-as fi visat. Stiu ca la Cluj sunt niste magazine faine si ceva mai ieftine si sufar. in Bucuresti preturile pot fi maricele uenori.

  2. @Macnetize: oooo, de genti nu mai vorbesc. Am o adevarata colectie de genti vintage luate la niste preturi rusinos de mici. Hai la Cluj la shopping de second hand, iti fac eu turul.:)

  3. Eu intru destul de des in cautare de astfel de comori, mi se pare o afacere buna pentru ca hainele pot fi mai de calitate asa, vechi, decat altele noi din magazin.

  4. @Sadie: da, majoritatea hainelor noi sunt poliester iar cele care sunt din fibre naturale sunt extrem de scumpe.

  5. subscriu.sunt fan second-hand si vintage.

  6. @stilistele:stiu ca esti, ma mir cum de nu ne-am intalnit pana acuma in cautarile noastre 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s