Astazi ma inspira…

Putine accesorii sau chiar piese vestimentare de lux ma atrag poate si pentru ca minte mea face automat conexiunea cu pretul exuberant cerut pe o creatie de designer. Intodeauna ma gandesc ca pot face achizitii vintage mult mai pretioase (cand spun pretios calculez imaginea produsului plus pretul de achizitie) si poate uneori mult mai valoroase, cel putin din punct de vedere sentimental. Dar ca o fashion and beauty addicted ce sunt, trag mereu cu ochii si in curtile caselor de moda de unde ma mai inspir sau unde mai poposesc suspindand si visand in fata unui articol. Astazi privirea mi s-a oprit dragostos in Vogue.com pe una dintre cele mai noi creatii Miu Miu, o geanta din piele de piton, evident in editie ultra limitata care costa in jur de 2.500 de dolari. Daca as avea-o, as purta-o la tinute minimal ca sa ii se poata oferi atentia cuvenita de catre privitori.

Advertisements

5 comments

  1. pe cine n-ar inspira frumusetea asta?

  2. @Sudessa:hmmm…nu-mi pot imagina.:P

  3. de acord, trebuie pusa in valoare cu tinute minimaliste, sau, eventual, cu o rochie imprimeu zebra sau leopard, pt o combinatie de imprimeuri itneresanta;)

  4. @stilistele: da, sau asa, depinde de cat esti de curajoasa.:D Mi-ar placea sa vad pe altele combinatia asta, eu nu cred ca as "the nerv".

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s